Dressyrsatsning

Hejsan mina vänner!
Jag måste säga att det var ett bra tag sen jag skrev. Ponnyerna går toppen, Merlot ska nog få hoppträna på tisdag och Dino gör jag en ordentlig dressyrsatsning på då han inte får börja hoppa än. Och hör och häpna men det går riktigt bra. Har ridit igenom LB:1 programmet två dagar i rad nu och det känns väldigt bra, jag får riktigt bra flyt, det vi behöver träna på är halterna och övergångarna till trav från galopp. På måndag ska vi vara med på en dresssyrträning för vårat allsvenska lag div 2 då det är tanken att vi kanske ska klara av att vara med där. Haha ska bli väldigt intressant hur detta går.

Jag börjar skolan på onsdag, har faktiskt saknat min underbara klass, SP09F! Ska bli jättekul att träffa alla igen, mindre kul att börja med alla lektioner.

På måndag har jag min nybörjargrupp för andra gången (min och min, den jag hjälper till i). Det ska bli jättekul för barnen är så söta och vill verkligen lära sig rida, man ser hur glada de är. Själv kan jag inte ens minnas när jag lärde mig rida, pinsamt.

Jag är även anmäld till en kurs, ungdomsledarkurs, den är ett steg i min väg mot att bli ridlärare. Ska bli riktigt kul att gå den. Jag längtar!
Älskade Lord Dino <3

Kommentarer
Postat av: Julia W

Jobbar/äger du Blåkulla ridskola? :D

2010-08-22 @ 15:51:48
URL: http://jwester.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0