Kommer inte på någon bra rubrik...

Idag har jag ridit Dino, har var jättefin, dock så var han sjukt pigg och ville sparka bak ut när vi gjorde jobbiga saker men vi redde ut det och till slut var han väldigt avslappnad och fin.
Sen hjälpte jag Lisa när hon red Märla och det gick så HIMLA bra!!! Lisa är verkligen toppen duktig och det är så himla roligt att hjälpa henne.
Idag har det varit en riktigt bra dag faktiskt! Woho!
Foto: http://myskatten.blogg.se

Zetra!

Söta lilla Z!

Hoppat idag!

Idag har jag hoppat Z och det gick ganska bra fast han var jätte stark. Men jag är ändå nöjd med honom för han hoppar fint, lydnaden vi ska få ordning på bara.
Jag har ju varit i Norrköping hela helgen och Lisa har ridit Märla och det har gått toppen, sen red Anahita Dino i lördags, i söndags fick han massage och idag fick han vila pågrund av att jag har pluggat!
Vad vill ni läsa om?


Fina Dino och jag flyger! Foto: Marie Krüger

Hemligheten!

Hejsan!
Jag berättade ju för några veckor sedan att jag hade en hemlighet! Och nu kan jag berätta den, det var klart idag, jag och Dino har gått vidare till Mountain Horse Ponny Cup, så himla roligt! Nu har vi verkligen något att sikta mot! Det är alltså en stilhoppningstävling där folk från hela landet har tävlat och jag och Dino vann ett kval, tack vare det gick vi vidare.
Red Dino imorse och han var jätte fin, ska åka till norrköping så jag red i morse.
Jag och Dino efter kvalvinst i Mountain Horse Ponny Cup!

Hoppträning

Idag var det hoppträning med Dino. Eftersom han tävlade i helgen var det en väldigt lugn träning men mest markarbete. Idag var Dino riktigt på hugget men jag fick till distanserna mycket bättre och det märks ändå att jag lagt ner mycket jobb på markarbetet. Vi hoppade lite bana på slutet och han var fin och jag fick tillbaka honom bra men jag måste erkänna att jag har haft bättre känsla.
Lisa red Merlot och det hade gått bra!
Jag och Dino i söndags! Foto: Marie Krüger

Zetra!

Idag hoppade jag Zetra, han var toppenfin och jag gillar honom verkligen. Filmade första halvan av lektionen, sen tog batterierna slut. Idag gick det bättre att styra.
Lisa red Märla och det gick bra, idag fick hon börja galoppera ett varv! Glad ponny!
Zetra idag!

Tävling!

Idag var det tävling och Dino var laddad till tusen! Haha, på framridningen så var han mer i luften än på marken.
Men han var fin på framhoppningen och fin på banan också men jag tyckte att han tog mina förhållningar lite dåligt, vi rev sista hindret då vi låg i ett mellanläge, men han hoppade underbart fin och det är så skönt att vi är tillbaks igen!
Det ska stå den 3 okt, inte 23!
Vill förresten tacka tjejen som gick med Dino när jag gick banan! Toppen snällt verkligen, tack!!!

Inte haft någon vidare blogglust!

Nej det har varit himla trögt på sistonde...
Onsdag: Red bara Merlot då Dino vilade efter träningen dagen innan. Märla var iallafall jättefin och villig att arbeta. Tyckte jag fick allt att funka riktigt bra.
Torsdag: Först red jag Dino och han var superpigg efter en vilodag så det blev mest galopp för att lugna ner honom, travade sedan av. Sen hjälpte jag Petra med Merlot och Märla ville inte riktigt lyssna på yttertygeln så jag hjälpte till och satt upp. Efter ett tag fick vi allt och funka och Petra var jätteduktig.
Fredag: Red Dino när jag kom hem och idag var han helt underbar. Han var inte alls lika pigg och det gick att rida ordentligt. En lektionsgrupp som skulle rida efter mig hade lagt in bommar då de skulle ha markarbete så jag skuttade över lite bommar också, det gick toppen. Sen red Lisa Merlot och det gick jättebra. Särskilt på slutet då Märla verkligen såg toppenfin ut! Så himla kul när hon går så fint.
Fick bli en bild på när jag vann för första gången, 2001. 9 år sen, haha!

RSS 2.0