Våren påväg?

Ja, jag hoppas det fast på eftermiddagen idag snöade det igen. Men hoppas ändå att våren är påväg, haha.
Red först min älskade Merlot och hon var jätte fin och jag tog bort stigbyglarna efter jag ridit fram och tränade på att ha henne stadig i formen och även att hon skulle vara stadig i galoppen och hon var riktigt fin!
Sen red jag en stor häst som heter Chivas Regal samtidigt som Lisa som jobbar hos oss red Dino. Det gick bra att rida Chivas som är en av våra ridskolehästar, inte så stor ungefär 158 cirka. Men han är toppen fin, känslig så man får vara mjuk i handen. Såg även lite när Lisa red och hon är så himla duktig, hon är verkligen toppen, Dino var verkligen jätte fin!
adfhlöfgöl
Jag och Merlot när jag provred henne 2006, kärlek på ponnyn!

Dressyrpass

Jag red dressyr på Dino idag och han var riktigt fin, första red jag fram i skritt, trav och galopp. Sen tog jag bort stigbyglarna och satt ner och jobbade i trav och galopp och han var ruggigt fin och rätt så avspänd, skön känsla. Det sista jag gjorde på passet var att träna galoppombyten. Sen travade jag av honom. Märla fick en vilodag då hon gått ganska hårt och ska gå dressyr med Petra imorgon som ska rida henne på sportlovet.
afgjdffgs
Dino i Heby 14/2-10 Foto: Amanda Engman

Sommar snart?

Ja nu är jag bra trött på den här vintern! Det är så sjuuukt mycket snö!
Idag har jag ridit. Först red jag Dino och red först fram lite lätt i skritt, trav och galopp. Han var jätte jätte fin men sen skulle jag rida över bommar när jag väl började själva arbetet på passet. Han blev spänd och jag blev spänd så idag var det ingen jätte bra dag för oss men det kan inte alltid gå bra, hehe.
Sen red jag Pärlan och jag hade lagt ut två bommar, vet inte riktigt hur många meter det var imellan men jag red normalt på 6 galopp, när jag kortade galopp sprången red jag på 8 galopp språng och sen när jag längde galopp sprången så hade vi 4 galopp språng så hon gjorde övningen riktigt bra tycker jag. När jag var nöjd med det tog jag bort stigbyglarna och travade lite och galopperade lite utan stigbyglar, hon var grymt fin min lilla älskling!
KXFGHCM
Dino älskling! Foto: Ebba Edberg :)

Utbrytardrottning

Japp det är min lilla Pärla som är skyldig faktiskt, hon har rymt två dagar i rad nu busfian, sprängt grinden. Men hon är oskadd och nu får vi se hur vi ska göra med henne, busponnyn!
Idag red jag MärlaPärla ut i skogen så hon fick jobba lite i snön och hon tyckte det var jätte jobbigt, haha gullponnyn!
srtjdygylkjhgfd
Söta Merlot, haha kärt barn har många namn!

Negativ till snön?

Nej inte alls... Det är bara så att jag inte kom iväg till Gotland pga det skulle vara snöstorm där, suck! Jag som verkligen hade längtat och skulle fått träffa mina älskade vänner! Så jag har inte haft någon större motivation att skriva och sen idag har internet haft ryck så jag har inte kommit in på blogg.se -.-
Jaja, imorgon ska jag försöka komma ut i skogen på båda ponnysarna så de får kämpa lite i snön, härligt och mysigt ska det bli! Sen på eftermiddagen vid kl. 14 00 ungefär ska jag till en annan ridskola där jag ska hjälpa mamma och coacha vårat ponnycups lag! Vi hoppas på vinst, de är duktiga tjejer! Sen på kvällen kommer förhoppningsvis min kompis från Norrköping om inte vädret ställer till för mycket, hoppas verkligen hon kan komma för annars kommer jag deppa ner mig totalt imorgon, nej nu ska jag vara positiv haha :)!
adfhfjfgsj
Jag, Jennifer och Servus i Globen.

Dressyrlektion

Idag red jag dressyrlektion på fina Dino för Monika och det gick toppen, det jag måste jobba på är min styrka, jag måste bli starkare i min sits. Men han blev riktigt fin på slutet.
Merlot ska gå lektion med Petra som ska rida henne på sportlovet när jag är borta.
Imorgon ska jag till Gotland så vi får se hur uppdateringen kommer se ut, jag kommer träffa Gotlandsryttare och förhoppnings vis SaraVilhelmsson också! Två helt underbara tjejjer!
dfHEFRADFNfssffg

Slutade tidigt idag!

Ja, idag slutade jag jätte tidigt, 11 20 cirka, så när jag kom jag hem så hann jag rida båda älsklingarna.
Första red jag Merlot och hon var jätte pigg, så på henne jobbade jag mest med galoppen så hon fick galoppera av sig ordentligt och att hon skulle trava på lugnt, hon tyckte det var jätte jobbigt men på slutet var hon riktigt lugn.
Sen red jag Dino och han var riktigt fin och när jag hade värmt upp honom (skrittat, travat, galopperat lite lätt) så tog jag bort stigbyglarna och red utan stigbyglarna i cirka en halvtimma. Det var riktigt jobbigt men nyttigt för mig. Dino var riktigt fin fast lite spänd så bättre kan det allt bli.
VAD vill ni att jag ska skriva om?
adfhadf
Jag och min älskade Pärla!

Hoppträningen inställd...

Ja, tyvärr var hoppträningen inställd idag, jätte tråkigt verkligen men det vara bara en till som kunde träna och jag hade ingen som kunde skjutsa mig så ja, det blev tyvärr ingenting. Men jag red dressyrlektion på Merlot istället och hon var JÄTTE pigg, hon har vilat i 3 dagar så ja, hon hade extremt mycket överskotts energi. Till slut fick jag galoppera henne i lätt sits, bus ponnyn!
Dino gick på lektion idag.
zgfjgdklgh

Tävling!

Tävlade i Heby idag med Dino!
LB: 0-0 Toppen, red långa vägar bara för att få en 0-0a och han var sjukt fin!
LA: 10 fel Ett stopp, satt funktionärer i ett hörn och när jag skulle svänga upp på ett hinder därifrån så tittade han på funktionärerna och såg inte hindret så han sprang förbi det, sen rev han ett och fick 2 tidsfel, men han hoppade väldigt bra och det var inga stora misstag, bara otur att han inte såg hindret! Älskar denna ponny eller, jag älskar BÅDA min ponnyer, dom är min LYCKA!
AERURAUR
Dino och jag idag!

Stackars ponnyn!

Igår så rullade stackars Pärlan fast i boxen och kom inte upp, så två starka pappor fick dra loss henne med linor :(! Jag var inte hemma när det hände. Men hon verkar ha klarat sig otroligt bra, igår var hon inte halt, hade bara skrapsår vid ögat men det var inget farligt, som tur va :)! Ska kolla henne när jag kommer hem från skolan också, min älskade ponny!
ligkugkug
Min älskade Merlot i LAn i Södertälje!

Tävling

Hejsan!
Igår tävlade jag i Södertälje på Merlot.
LB: 0-0 5:a, hon var sjuuukt fin, svängde rätt så snävt och hon var med på noterna, lovely helt enkelt! :'D
LA: 4 fel, det här var en A0a och till a hindret i första kombinationen red jag bara framåt och tog ingen förhållning, så ponnyn var klok att stanna annars hade vi hamnat i hindret. Synd att piloten ska klanta sig. Men hon hoppade sjukt fint!
Nu blir det Heby nästa helg, förhoppningsvis med båda ponnysarna!
Jag träffade BÄÄÄÄÄSTAAAA Sara också ;D!!!! (Gotlandsryttaren)
öopsdjgdksh
Jag och Märla på prisutdelningen i LBn!

RSS 2.0